duminică, 10 aprilie 2016

Reguli de aur ale țăranilor din supermarket

      

 Dacă respecți regulile de mai jos, te felicit. Ești un țăran cu acte-n regulă! ;)
  

1.   În supermarket se merge la plimbare, nu la cumpărături. Nu există persoane care chiar au urgențe și se grăbesc. Tu trebuie să te plimbi și să nu lași pe nimeni să treacă pe lângă tine.

(sursă foto: digi24.ro)

2.   În supermarket ai voie să mănânci eugenii, biscuiți, napolitate, ciocolate și multe altele, iar apoi să arunci abalajele pe unde apuci. Sper că v-ați prins că vorbim de eugeniile, biscuiții, napolitanele și ciocolatele de pe raftul supermarketului și nu venite cu ele de acasă!
   
                            ATENȚIE!!!! NU TREBUIE SĂ LE PLĂTEȘTI!!

3.   Regula Nr. 2 este valabilă și pentru băuturi.

4.  În supermarket ai voie să iei produsele de pe raftul inițial și să-l duci pe alt raft. Prețurile și descrierile produselor sunt de umplutură.

5.  În supermarket ai voie să iei un produs, ce este alcătuit din 2 componente, și să le lași pe rafturi diferite. Dacă este și ultimul produs din stoc, cu atât mai bine.

6.  În supermarket ai voie să spargi lucuri și să te faci că plouă. Doar nu te-a văzut nimeni, nu? Dacă te-a văzut totuși cineva, nu fi prost!!!  Nu recunoaște nimic și cu atât mai puțin nu-ți cere scuze.

7.  În supermarket, mai ales în Carrefour, este musai să iei haine cu 2 mărimi mai mici, să te duci în cabina de probă, să le rupi încercând să le bagi pe tine, să le lași apoi la raft și să zici peste umăr: ”Îmi pare rău, dar îmi erau largi.”

8.  Înainte să-ți cumperi un deodorant de dat sub braț, trebuie să le probezi pe toate. Uneori puțin în capac, uneori puțin mai mult pe tine sau direct sub braț!

(sursă foto:destepti.ro)

 9.  Când stai la coadă la casa de marcat, dacă nu te împingi cu căruțul în cel din fața ta, nu ești un țăran veritabil. Ești un simplu muritor de rând, client nesemnificativ din magazin.

10.  În supermarket ai voie să-ți cântărești 3 kilograme de mere și să nu mai vrei să le cumperi, dar este INTERZIS sub orice formă să duci merele înapoi. Trebuie să le lași pe raftul cu pampers sau pe cel cu chiloți.

11.  În supermarket dacă ai 4-5 produse cumpărate, NU TREBUIE SĂ STAI LA COADĂ. NU! Nu! NU! Întotdeauna te bagi în față și-i spui celui din rând căruia îi tai fața: ”Eu termin repede. Nu vă supărați, nu?”

(sursă foto:totb.to)

12. Căruciorul plin de cumpărături se lasă întotdeauna în mijlocul culoarului. Dacă cineva îndrăznește să zică Pardon! și să-ți împingă căruciorul, musai trebuie să fii deranjat.

Cum era aia? Țăranul e pe câmp?

       NU! Țăranul este în supermarket!! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu