luni, 12 decembrie 2016

Dăruim de sărbători zâmbet pentru autism


Decembrie e luna în care se întâmplă minuni. Toți sunt un pic mai buni, mai darnici și campaniile umanitare sunt ca magazinele cu pâine, la orice colț. În Decembrie toți își aduc aminte de Dumnezeu și dăruiesc mai mult sau mai puțin. Dacă vrei să faci și tu o faptă bună, te aștept alături de mine pe 16 Decembrie. Fă o minune pentru un copil cu autism. 
          Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (A.N.C.A.A.R.) – filiala Iași, împreună cu partenerii săi: Cluburile Lions Iași D, Lions Iași 2000 și Asociația Muzicală „Angeli”, organizează vineri, 16 Decembrie 2016, ora 18.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Mihai Eminescu” Iași, spectacolul caritabil “Dăruim de Sărbători”.


Scopul evenimentului este strângerea de fonduri necesare terapiilor specifice pentru 30 de copii și tineri cu autism care vin zilnic la A.N.C.A.A.R. Iași.
         Programul serii va fi deschis cu un concert susținut de Orchestra „Artes”, dirijor Aurel Balae, având-o ca invitată pe soprana Daniela Ștefania Ciocan, artist liric în cadrul Operei Naționale Române Iași. Copiii din Corurile „Angeli”, dirijor Mirela Palamariu și „Mini Angeli”, dirijor Ovidiu Manolache, ne vor încânta cu un concert de colinde, iar cei din grupul Just Smile vor încheia seara cu urări pentru noul an, în spriritul frumoaselor tradiții românești.


„Îi aşteptăm pe ieşeni la acest eveniment care dorește să producă o schimbare în viața copiilor și tinerilor cu autism, acordându-le șansa de a beneficia de terapii care să îi ajute să se dezvolte. Fiecare dintre noi poate deveni un sprijin pentru un copil special pe care să-l accepte și să-l susțină”, a declarat Carmen Ghercă, președinta A.N.C.A.A.R. Iași.
 
Carmen Ghercă, președinta A.N.C.A.A.R. Iași



 Spectacolul va fi prezentat de Carmen Târnoveanu și susținut de următorii parteneri media: TVR Iași, Radio Romania Iași, Viva FM,  Ziarul de Iași, IasiFun și WINK Public Multimedia. 
Sponsor: Take&Eat
Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Prețul unei invitații este de 30 de lei, iar fondurile strânse din vânzarea lor vor fi donate A.N.C.A.A.R. Iași.

           Pentru detalii și rezervări: Carmen Ghercă, președinte A.N.C.A.A.R. Iași, Tel: 0729 914094, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu